ЗНАЙТИ ПОТРІБНИЙ ВОКЗАЛ ЧИ ЖД КАСИ:

Залізничний вокзал ДНІПРО: ЖД Днепр адрес, телефон

Залізничний вокзал Дніпра: ЖД телефон довідки

Цілодобова довідкова служба залізничного вокзалу м. Дніпро працює за телефоном 1599. Довідкове бюро вокзала працює без вихідних. Телефон вокзалу для дзвінків з інших міст (056)793-48-26

Бюро замовлення жд квитків залізничного вокзалу Дніпра: телефон (056) 793 54 00 щоденно з 07:00 до 19:00, перерва з 12:00 до 13:00.

Див. докладніше: Дніпро залізничний вокзал

Залізничний вокзал м. Дніпро сервіс-центр і телефон довідкового бюро

Багажне відділення жд вокзалу м. Дніпро: (056)793-52-62, режим роботи з 8.00 до 19.00, перерва з 12.00 до 13.00, без вихідних

Залізничний вокзал Дніпра адреса: пл. Вокзальна, 11, м. Дніпро, 49038

днепр жд вокзал дніпро фото

ЖД вокзал Днепр телефон справки

Круглосуточная справочная служба железнодорожного вокзала Днепра работает по телефону 1599. Справочное бюро вокзала работает без выходных. Телефон вокзала для звонков из других городов (056) 793-48-26

Бюро заказов билетов жд вокзала Днепра: телефон (056) 793 54 00.

Железнодорожный вокзал Днепра сервис-центр: (056) 793-53-15, режим работы с 8.00 до 20.00 с понедельника по пятницу, с 8.00 до 17.00 по субботам и воскресеньям

Багажное отделение жд вокзала Днепр: (056) 793-52-62, режим работы с 8.00 до 19.00, перерыв с 12.00 до 13.00, без выходных

Железнодорожный вокзал Днепр адрес: пл. Вокзальная, 11, г. Днепр, 49038

==

Залізничний вокзал Дніпро пасажирам пропонує понад 50 видів послуг. 

Основні з них включають:

  • Продаж квитків та видачу перевізних документів для перевезення автомобілів у автомобілевозах;

  • Надання довідкової та інформаційної підтримки;

  • Камери для зберігання ручної поклажі;

  • Кімнати для відпочинку;

  • Зали очікування;

  • Перенесення/перевезення багажу в межах вокзального комплексу;

  • Допомога особам з обмеженими можливостями під час посадки/висадки у/з вагонів міжміських та приміських поїздів;

  • Рекламні послуги.

Адреса жд вокзалу в Дніпрі: площа Вокзальна, 11, телефон довідкового бюро: (056) 793-48-26 цілодобово.

Резервування місць у автомобілевозі та отримання додаткової інформації щодо перевезення автомобілів (квиткова каса № 38): (056)793-52-62 щоденно з 08:00 до 18:00, перерва з 11:30 до 12:30.

Комплексна система догляду на залізничному вокзалі Дніпра

ЖД вокзал Днепр вводить комплексну систему догляду пасажирів та багажу за допомогою металошукачів, які широко використовуються в аеропортах. Система включає в себе рентгено-телевізійний інтроскоп та стаціонарний металодетектор.

Зміни для пасажирів на жд вокзалі Дніпра

Введення нової системи догляду призведе до певних змін для пасажирів міжміських та приміських сполучень. Пасажири, які мають проїзні документи на потяги далекого сполучення, відвідувачі довідкового бюро, залів очікування та камер зберігання, а також особи, які проводжають та зустрічають пасажирів, будуть допускатися в контрольну зону через центральний вхід вокзалу. З іншого боку, пасажири рейсів приміського сполучення проходитимуть контроль на цокольному поверсі поряд із приміськими касами. Вхід з цокольного поверху до центрального вестибюлю вокзалу, а також вихід у потяги через пішохідний міст буде перекрито.

Тривалість перевірки на жд вокзалі Дніпра

Очікується, що процедура перевірки займе трохи більше 15 хвилин, тому пасажирів та інших відвідувачів жд вокзалу закликають врахувати ці зміни.

Варто відзначити, що аналогічні системи догляду вже встановлені та успішно функціонують на Київському центральному залізничному вокзалі протягом чотирьох місяців та у Харкові протягом двох місяців, що сприяє забезпеченню безпеки пасажирів.

Тема: Дніпро - залізничний вокзал, телефон справочной жд вокзала

14 коментарі:

Unknown сказав...

Здравствуйте добавьте вагоны днепр львов

Анонім сказав...

Долбоеби, вам не соромно?

Анонім сказав...

як попасти на жд вокзал Дніпра в нічний час?

Анонім сказав...

Шо то у вас такі працівники працюють,яких військових вигоняють?ви шо геть попухли уроди,я до Зеленського дойду ,але так це не залишу.ПРОВІДНИКА ТА ТИХ УРОДІВ НА ПЕРЕДОВУ

Анонім сказав...

Чи можна заказати два квитки з Дніпра до рівного на завтра

Анонім сказав...

Хамське ставлення до військових

Анонім сказав...

Сегодня работница УЗ не пустила вийсковослужбовця в зал ожидания для вийсковослужбовцiв..... пришлось военному идти с тяжёлым рюкзаком (приехал с фронта на операцию) несколько километров на сьемную квартиру . !
До каких пор будет продолжатся этот идиотизм и самоуправство ?

Анонім сказав...

неактуальні номери, два дні ніхто слухавку не бере

Анонім сказав...

заказ жд квітків 056 7935400, перерва з 12.00до 13.00

Анонім сказав...

Загалом це досить сучасний та приємний вокзал. Наш потяг прибував на перший перон, який має високу платформу. Платформ тут достатньо багато, що не дивно, адже трафік потягів через цю станцію дуже великий. Для переходу на потрібну платформу є підземний перехід. Саме будівля вокзалу виконана в цікавому стилі - виглядає красиво, архітектурні елементи, колони тощо. Усередині будівлі достатньо чисто та світло.
Тут є два зали очікування - один платний, а інший безкоштовний. До речі, у безкоштовному залі часто можна зустріти бомжів і, відповідно, там не дуже приємний запах.
Всередині жд вокзалу Дніпра знаходяться каси, сучасне електронне табло та інша необхідна інфраструктура. Залізничний вокзал розташований відносно недалеко від центру міста. Також варто відзначити досить гарну транспортну розв'язку біля вокзалу. Від нього можна поїхати громадським транспортом у будь-якому напрямку. Недалеко від вокзалу розташований і автовокзал, з якого можна вирушити далі. Загалом, досить гарний залізничний вокзал Дніпра.

Анонім сказав...

Після візиту до Запоріжжя, я приїхала до Дніпра. Варто згадати, що залізничний вокзал у Запоріжжі мені так собі. Що ж залишилося в пам'яті від візиту до вокзалу в Дніпрі?
По-перше, мене дуже здивувало, що при вході до залу очікування перевіряють наявність квитків на потяг. По-друге, є можливість абсолютно безкоштовно набрати воду в залі на жд вокзалі Дніпра. Я часто стикалася з подібною проблемою, тому вважаю це великим плюсом.
По-третє, можна безкоштовно відпочити у віп-залі на зручних м'яких кріслах, що я, власне, і зробила. Увійшла, показала квиток, розташувалася в м'якому кріслі. До того ж, є багато розеток для зарядки телефона, чим я також скористалася. Хороший жд вокзал з різними можливостями.

Анонім сказав...

людина на касі не вміє спілкуватись!

Анонім сказав...

я каждое утро приезжаю с Камеского и не раз попадала в такую ситуацию. утром подымаешься в переходе стоят мужчины и орут выход на правую сторону и весь народ толпится на право где ваша дистанция куча людей давка все спешат на работу женщины просят на лево в туалет их не пускаю где уважение к пассажирам пока выйдешь на улицу чтобы попасть в женский туалет в некоторых случаях он уже не понадобится будем садиться на площади. почему не пустить поток пассажиров на две стороны чтобы не толкались за 5-10 минут никого в переходе не будет и заражаться никто не будет ковидом или простудой

Анонім сказав...

ДОСИТЬ ЗНУЩАТИСЯ!!
Яка Безпека в тому що з поїзда, в якому зачинені туалети, треба бігти на вулицю, а потім з іншого боку заходити в туалет??
Чи хамити і знущатися з жінок ваші співробітники вчаться у рашистів?

Дописати коментар

Розклад руху, квитки, телефони: