ЗНАЙТИ ПОТРІБНИЙ ВОКЗАЛ ЧИ ЖД КАСИ:

Затримка поїздів по станції Київ Пасажирський: довідка

Цілодобова довідка жд вокзалу Київ Пасажирський

Станом на 25 березня усі пасажирські поїзди зі станції Київ-Пасажирський відправляються без затримок. Вокзал працює в штатному режимі.

Залізничники увели у графік переважну більшість поїздів, які зазнали затримок руху через складні погодні умови під час вихідних.

Зараз тривають заходи ДП "Укрзалізниця" з уведення у графік 12 поїздів на прибуття, які через негоду затримувалися у пунктах обороту. Зокрема, станом на 10.00 25 березня затримуються на прибуття поїзд №100 Ужгород – Київ (орієнтовний час затримки - 3год.30 хв), №8 Чоп-Київ (орієнтовний час затримки - 4 год), № 81 Ужгород – Київ (близько 3 годин). Із затримками очікуються транзитні поїзди – № 60 Софія – Москва (затримується на прибуття до Києва на 1 годину).

Увага: станом на ранок 08 год. понеділка 25 березня на київському вокзалі прибуття поїздів із затримкою з Заходу, Півночі та Сходу, зокрема з Ужгорода (номер поїздів 99, 81), поїзд з Чопа (#8), потяг з Чернівців (#118), затримується поїзд з Луганська (#20).

Також затримується поїзд Софія -Москва. Відставання від графіка руху від 1 години до 3 год. Час затримки поїзда по маршруту може бути зменшено. Час прибуття поїздів уточнюйте в чергового київського вокзалу 465-20-34.

Телефон довідки залізничного вокзалу Києва 0(44) 503-7005.

Інформаційне табло залізничного вокзалу Києва з інформацією про час затримки потягів: http://www.old.uz.gov.ua/statistics_3/common/ShowPage2.php

Див. також: Довідкова жд вокзалу Києва

Тема: довідкова служба жд вокзалу Києва

0 коментарі:

Дописати коментар

Розклад руху, квитки, телефони: