ЗНАЙТИ ПОТРІБНИЙ ВОКЗАЛ ЧИ ЖД КАСИ:

Залізничні КВИТКИ онлайн | Купити залізничні квитки на поїзд Інтернет

Залізничні квитки онлайн | Як купити залізничні квитки в інтернеті

Залізничні квитки в Україні

Ви хочете купити квиток на поїзд, але при цьому не хотіли б іти на залічничний вокзал чи в жд каси?

Сьогодні дедалі більше пасажирів бажає купити жд квитки онлайн, адже залізничні каси можуть розташовуватися досить далеко від місця їхнього проживання або роботи. Крім того, щоб купити залізничні квитки в касі часто доводитися вистояти чималеньку чергу, а отже втратити дорогоцінний час. І що ще гірше - навіть якщо ви приїхали в залізничні каси і відстояли там чергу, може виявитися, що ви все одно не зможете придбати залізничні квитки, вільних місць на ваш поїзд вже немає в продажу.

Яка альтернатива? В останні роки все більше громадян України роблять свій вибір на користь того, щоб купити залізничні квитки на бажаний напрям в інтернеті.

Скільки коштують залізничні квитки онлайн?

Вартість залізничного квитка в інтернеті фактично не відрізняється від залізничної каси. Тобто, ви можете купити залізничні квитки онлайн за тією ж самою ціною, не витрачаючи на це зайвих грошей.

Скільки часу потрібно на те, щоб замовити залізничні квитки он-лайн?

Замовлення залізничних квитків в інтернеті здійснюється за лічені хвилини. Якщо ви маєте картку Visa або Master Card, відкриту для покупок онлайн, то зможете придбати залізничні квитки протягом 3-5 хвилин.

Залізничні квитки покупка і друк:

Сьогодні ви можете швидко і зручно купити квитки жд онлайн за допомогою платіжної картки, після чого отримати відповідний номер замовлення і, пред'явивши його в будь-якій залізничній касі, роздрукувати свій квиток.

Увага: саме по собі придбання залізничних квитків через інтернет не дає права на проїзд на поїзді. Ви повинні распечать свої жд квитки не пізніше ніж за 15 хвилин до відправлення поїзда.

Бронювання залізничних квитків он-лайн:

В даний момент на території України ви можете не тільки купити залізничні квитки через інтернет, але також легко і швидко забронювати квиток на поїзд онлайн. При цьому бронювання залізничних квитків є платною послугою.

Де можна купити залізничні квитки онлайн?

Сьогодні ви можете купити залізничні квитки в м. Київ, Харків, Львів, Тернопіль, Луцьк, Ужгород, Івано-Франківськ, Чернівці, Рівне, Житомир, Донецьк, Дніпропетровськ, Одеса, Запоріжжя та будь-якому іншому населеному пункті країни через мережу Інтернет. Зокрема, купити жд квитки онлайн можна через офіційний сайт Укрзалізниці, а також сервіс Е-Квиток та інші.

Економте свій час: купуйте залізничні квитки через інтернет!

Тема: залізничні квитки онлайн - як купити залізничні квитки в інтернеті

4 коментарі:

Анонім сказав...

Офіційні сайти - і така безграмотність. Немає в українській мові *залізнодорожних* вокзалів, а є залізничні вокзали. В школі потрібно було вчитися як слід.

Анонім сказав...

якщо замовити квиток на поїзд онлайн точная є гарантія, що посадять в поїзд?

Анонім сказав...

залізнодорожних - сором

Анонім сказав...

чи можна купити залізнични квитки по інтернету будьякою карткою чи ні? кажуть, що має бути особлива карта для замовлення квитків в інтернеті чи це правда?

Дописати коментар

Розклад руху, квитки, телефони: