ЗНАЙТИ ПОТРІБНИЙ ВОКЗАЛ ЧИ ЖД КАСИ:

Залізничний вокзал Київ: телефон і довідка ЖД вокзал Києва, адреса

Центральний залізничний вокзал Києва - Київ-Пасажирський


Головний залізничний вокзал України Київ-Пасажирський розташований поруч із станцією метро "Вокзальна", зупинками тролейбусів і автобусів.

Головний залізничний вокзал м. Київ знаходиться в центрі міста. Адреса жд вокзалу в Києві - Привокзальна площа, 1.

Поруч із центральним залізничним вокзалом столиці знаходиться Південний залізничний вокзал, Приміський вокзал Києва, а також нова автостанція "Залізнична".

З центрального жд вокзалу Києва здійснюється відправлення всіх пасажирських поїздів далекого сполучення, в т.ч. міжнародних.

Довідка залізничного вокзалу м. Київ


На київському вокзалі здійснюється перевірка вакцинації від коронавірусу при посадці на поїзді, якщо такий порядок передбачений чинними постановами Кабінету міністрів України.

Також на вокзалі Пасажирський можна знайди акредитовані мобільні пункти, в яких можна зробити тест на ковід перед посадкою на потяг.

Довідкова жд вокзалу Києва - гаряча лінія:

Телефон довідки залізничного вокзалу м. Київ (Довідкова служба залізниць України): 044 465 33 44, 0 800 503 111

Довідка жд вокзалу працює цілодобово та надає інформацію про розклад руху поїздів по Києву та всій Україні.

Довідкова служба Центрального вокзалу Києва 465-20-80 та 465-20-83, гаряча лінія Південного жд вокзалу 481-13-70.

Черговий по вокзалу:

Телефон чергового залізничного вокзалу в Києві (044) 465-2034

Замовлення спеціальний вагонів салонів (044) 465-20-80, вагонів для перевезення авто (044) 333-20-55. Замовлення особливих вагонів для інвалідів здійснюється по номеру (044) 333-12-74 Інформацію про багаж можна отримати за номером (044) 333-12-84, 465-20-53  

Безкоштовна довідка жд вокзалу:

Безкоштовна довідка Укрзалізниці щодо розкладу руху поїздів по Україні працює за номером 0-800-503111.

Додаткова інформація про залізничний вокзал Києва:

Кімнати відпочинку

На Центральному та Південному залізничному вокзалі Києва в лівому крилі розташовані кімнати відпочинку з комфортними м'якими диванами, де можна комфортно провести кілька годин в очікуванні поїзда.

Також на четвертому поверсі Південного вокзалу є номери (мотель) для відпочинку, де в разі потреби можна зупинитися на ніч або кілька годин. Номери комфортні та чисті, санвузол загальний на кілька номерів.

Про залізничний вокзал (Київ)

З Приміського вокзалу відправляються регіональні поїзди у напрямку Фастова, Жмеринки, Козятина, Шепетівки, Коростеня та інших населених пунктів.

На Південному та Центральному вокзалах Києва працюють експрес-каси, де можна придбати квитки на поїзд, що відправляється менш ніж за дві години (головна умова – наявність вільних місць). Також на їхній території цілодобово діють кімнати відпочинку для пасажирів.

Серед інших послуг залізничної станції: автоматичні та стаціонарні камери схову, кімната матері та дитини, комфортний зал очікування, паркінг, душові кімнати, кафе. Для проведення нарад можна орендувати конференц-зал на 14 місць.

Крім того, біля Центрального залізничного вокзалу Києва працює Музей залізничного транспорту, де можна помилуватися старими паровозами, тепловозами та історичними вагонами-салонами.

Центральний залізничний вокзал Києва: історія і сучасність

Залізничний вокзал Києва є одним з найбільших транспортних вузлів країни. Він забезпечує зв'язок між різними регіонами України, а також із сусідніми країнами. За статистичними даними, щорічно через Київський вокзал проходить близько 20 млн пасажирів.

Унікальність та особливості жд вокзалу столиці

Київський вокзал був побудований у 1868 році. З того часу він пережив кілька реконструкцій та модернізацій, завдяки яким на сьогоднішній день представляє собою сучасний та комфортний об'єкт транспортної інфраструктури. Загальна площа вокзалу становить близько 35 000 м², а його приміщення розподілені на кілька рівнів.

Сервіси та послуги залізничного вокзалу Києва

Залізничний вокзал Києва пропонує своїм пасажирам широкий спектр послуг та сервісів. Тут можна знайти безліч магазинів, кафе та ресторанів, а також обмін валют, банкомати та термінали для самостійного придбання квитків. Для зручності пасажирів на вокзалі функціонує безкоштовний Wi-Fi.

Окрім того, на території вокзалу працює декілька кімнат матері та дитини, зона для людей з обмеженими можливостями, а також багатофункціональні кіоски для самостійного замовлення продуктів харчування. Для комфортного пересування пасажирів між різними рівнями вокзалу є пандуси та ліфти.

Електронні послуги та інформація

На залізничному вокзалі Києва активно впроваджуються сучасні електронні сервіси. На веб-сайті вокзалу пасажири можуть ознайомитися з розкладом руху потягів, а також придбати квитки на поїздки. Це дозволяє уникнути черг та спрощує процес оформлення документів.

Зберігання багажу Київ вокзал

Для тих, хто має зайвий багаж або необхідність зберігати поклажу на короткий період, на залізничному вокзалі Києва працює камера схову. Вона відкрита цілодобово, а співробітники вокзалу надають всю необхідну інформацію щодо умов зберігання.

Транспортне сполучення навколо центрального жд вокзалу

Залізничний вокзал Києва має відмінні транспортні зв'язки з іншими частинами міста. Зокрема, поряд з вокзалом знаходиться станція метро "Вокзальна", звідки можна дістатися до будь-якої точки Києва. Також поруч розташовані зупинки наземного громадського транспорту, такі як автобуси, маршрутки та трамваї.

Безпека та охорона

Для забезпечення безпеки пасажирів та відвідувачів залізничний вокзал Києва оснащений відеонаглядом та системою контролю доступу. Крім того, на території вокзалу працює патрульна поліція, яка забезпечує порядок та допомагає у вирішенні різноманітних питань.

Загалом, залізничний вокзал Києва є важливою складовою транспортної системи столиці та усієї країни. Він є не лише візитною карткою міста, але й зручним місцем для пересування між різними регіонами України та зарубіжними країнами. На вокзалі постійно працюють над покращенням інфраструктури та якості обслуговування, що робить його зразковим зразком сучасного залізничного вокзалу.

Різноманітність сервісів, доступність інформації та зручні транспортні зв'язки забезпечують комфортне перебування на залізничному вокзалі Києва як для жителів міста, так і для туристів. Багаторічна історія та сучасні технології роблять вокзал одним з найпопулярніших та найвідвідуваніших місць у столиці України.

У своїй діяльності Київський залізничний вокзал зосереджений на створенні сприятливих умов для пасажирів та організації ефективної роботи залізничного транспорту. У результаті вокзал стає візитною карткою Києва та відображає його гостинність та дружність до своїх відвідувачів.

Таким чином, залізничний вокзал Києва є важливим місцем для пасажирів, місцевих жителів та гостей столиці, які мають можливість скористатися широким спектром послуг, забезпечених на вокзалі, а також насолодитися його історичною атмосферою та сучасними зручностями.

Тема: центральний залізничний вокзал Київ - табло, адреса, телефон довідки

141 коментарі:

Анонім сказав...

а як доїхати на південний залізничний вокзал Києва? чим їхать?

Анонім сказав...

тем же транспортом что и на центральный. они связаны переходами (подземный и над путями)

Анонім сказав...

Доброго дня! А чи є НЕ автоматична камера схову на вокзалі? справа в тім, що сумка трохи завелика та в автоматичну явно не поміститься.

Admin сказав...

Київський залізничний вокзал має неавтоматичні камери схову.

Анонім сказав...

В котрій годині їде остання маршрутка з Київського ж/д вокзалу до Чернігова

Анонім сказав...

платформа Північна -це поруч з центральним вокзалом?

Admin сказав...

Залізнична платформа ПІВНІЧНА розташована ліворуч од Центрального вокзалу, за ТРЦ "Полісся".

Анонім сказав...

Дарницький вокзал лише вокзал, чи це залізнична станція?

Віталій сказав...

Якщо станція, то до кого можна звернутися з кадровими питаннями (відділ чи конкретні посадові особи)

Анонім сказав...

Довідкова жд вокзалу київського якась глуха!!! Кожне слово перепитують, ви там глухих набрали інвалідів напевно.

Анонім сказав...

наш потяг N146 запiзнюеться на 5 годин i ми не встигаем на наступний потяг N117, що робити ми не знаем (iду з дитиною 8 рокiв), пiдскажiть як правильно нам оформити,куди звертатись?

Admin сказав...

Необхідно звертатися в довідкове вікно залізничної станції, на яку прибуває потяг одразу по факту спізнення.

галя сказав...

чи можна купити квиток на поїзд Луганськ-київ з Луганська, а сідати у потяг У Харкові?

Анонім сказав...

Вкрадені квитки на потяг. Чи можно їх відновити, якщо є документ ?

Admin сказав...

Згідно з чинними правилами, загублені залізничні квитки не повертаються.

Анонім сказав...

Звідки нумерація вагонів потягу 072 Київ-Запоріжжя на 07.01.2014 р. ?. Скільки вагонів в данному потязі , де вагон за номером 24 ?.

Admin сказав...

Нумерація вагонів поїзда оголошується на вокзалі безпосередньо перед прибуттям потяга.

Анонім сказав...

Укрзалізницею запроваджено на всі поїзди «Інтерсіті +» знижку у розмірі 10% від загальної вартості проїзду (квитка та плацкарти) при оформленні одночасно проїзних документів «туди» та «зворотно».
Чи стосується студентів вищевикладене запровадження, які отримують квитки за 50% іх вартості ?

Admin сказав...

Знижки на квитки на поїзди Інтерсіті поширюються на всі категорії.

Анонім сказав...

Щиро дякуємо.

Анонім сказав...

Можно ли взять билет. здесь в киеве. на поезд. чтоб ехать из гомеля беларуссии в москву.

Admin сказав...

Купить жд билеты в Киеве можно только на поезда, отправляющиеся из Украины либо в Украину. Билеты на поезд из Белоруссии в Россию не продаются.

Анонім сказав...

Згідно новин ,що розміщені на сайті Укрзалізниці 21.02.2014 року , Укрзалізниця тимчасово використовує альтернативні состави для перевезень пасажирів на маршруті Запоріжжя – Київ – Запоріжжя ( №168 ) з використанням вагонів 2-х категорій – купе та СВ. Прохання уточнити : купейні вагони чи купейні вагони 1-го класу(сидячі місця) ? Чи є вагони 2-го класу ?

Admin сказав...

Використовуються звичайні купейні вагони зі сплячими місцями.

Анонім сказав...

як дізнатися номер довідки (мобільний)?
..потрібно дізнатися розклад поїздів Київ - Івано-Франківськ!

Анонім сказав...

чи далеко з жд. вокзалу до в. пчілки

Анонім сказав...

Чи передбачено на вокзалі місце, де можна переодягти немовля?

Admin сказав...

Залізничний вокзал Києва має обладнану кімнату матері та дитини на центральному та південному вокзалах спеціально для малючків.

Анонім сказав...

Дозвонится на вокзал не реально,потому что говорять номера которых нет,я месяц немогу позвонить,какой у вас номер,справочного росписания поездов????????

Admin сказав...

Справочная жд вокзала Киева рабочий телефон (044) 503-7005. Также можно воспользоваться платной услугой - довідкова служба залізничного вокзалу Києва 0-900-90-30-05.

Анонім сказав...

Чи можливо вже студентам придбати пільговий квиток сомостійно через інтрнет? Обіцяло керівництво УКРЗАЛІЗНИЦІ , що буде можливо в червні цього року !

Admin сказав...

На даний момент купити в інтернеті квитки по студентському поки що неможливо. Доступний продаж жд квитків повний або дитячий.

Анонім сказав...

чи потрібен паспорт при покупке білета

Admin сказав...

Паспорт при купівлі квитка на поїзд не потрібний - необхідно лише назвати прізвище пасажира.

Анонім сказав...

Добрий вечір. Підкажіть, коли прибуде потяг з Кисловодська?

Admin сказав...

Час прибуття поїзда КИСЛОВОДСК-КИЇВ 15-47.

інформатор сказав...

Яка вартість камери схову на центральному вокзалі на цілий день?

Admin сказав...

Камери схову на вокзалі Києва: ціна від 16 грн.

Анонім сказав...

коли прибуде потяг 768 хмельницький-київ 17 серпня 2014 р.??? Потяг повернули назад до Хмельницького після Вінниці, начебто причина - в аварії якогось потягу під Києвом. Що сталося? і Коли прибуде потяг 768?

Admin сказав...

Інформацію про затримки поїздів надає довідкова відповідного залізничного вокзалу безпосередньо в залі очікування.

Анонім сказав...

скажіть, будь ласка, чи змінився розклад потягу 097 Київ - Ковель

Admin сказав...

Пасажирський потяг 97 КИЇВ-КОВЕЛЬ час відправлення 21-30, прибуття до Ковеля о 7-35.

Анонім сказав...

Чи є поїзд Київ-Ковель,пізніше 21:30?

Admin сказав...

Потяг Москва-Ковель відправляється з Києва по непарних днях о 5-49 ночі.

Анонім сказав...

Чому не продаються квитки на поїзд Київ-Луганськ починаючи з 26 жовтня 2014 року, пишуть поїзд відсутній? Коли почнеться продаж квитків у Луганськ на 29 жовтня?




Admin сказав...

Продаж квитків та відправлення поїздів у напрямку зони АТО здійснюється в спеціальному режимі.

Анонім сказав...

З якої станції буде відправлення поїзда №028 08.01.2015 в напрямку Києва? Чи можна сісти за білетами, які попередньо куплені на даний поїзд з Симферополя до Києва?

Admin сказав...

Поїзд номер 28 тимчасово курсує за маршрутом НОВООЛЕКСІЇВКА-КИЇВ, посадка на потяг можлива за квитками з Сімферополя.

Анонім сказав...

Скажите № моб.тел.в кассы забронировать билеты до Львова!!!

Admin сказав...

Залізнична каса Київського вокзалу не здійснює бронювання квитків до Львова чи інших напрямків за мобільними телефонами.

Анонім сказав...

Вкажіть будь-ласка вірний номер платної довідки Центрального залізничного вокзалу Києва

Admin сказав...

Платна довідка Укрзалізниці працює за номером 0-900-903005.

vn сказав...

Будь ласка, нумерація вагонів потягу 726К ІнтерСіті починається з голови потягу чи з кінця? Купуємо квиток для жінки, котра може тільки їхати дивлячись по ходу потягу. Дякую

Admin сказав...

Нумерація потягу визначається лише перед відправленням поїзда й оголошується диктором на залізничному вокзалі.

Анонім сказав...

Скажіть будь ласка яка вартість автоматизованих і неавтоматизованих камер схову?

Admin сказав...

Поточну вартість камер схову на київському жд вокзалі в залежності від габаритів вантажу можна уточнити за прямим телефоном 481-1123.

Анонім сказав...

Скажіть будь ласка 30.04.2015 був повернений квиток придбаний через інтернет, а кошти ще не повернули. Куди можна звернутись?

Анонім сказав...

На киевском жд вокзале 12 сентября 2015 года утерян билет на имя Анастасия Краштовская из Киева в Минск. Билет сдан в бюро находок.

Unknown сказав...

вкрали падлюки 2 квитки на потяг. знаю номер потяга, вагон і місце. можна якось сісти на потяг на своє місце без квитка?

Анонім сказав...

Підскажіть будь ласка, яка ціна платної довідки?

Unknown сказав...

Как в билете поменять фамилию?

Admin сказав...

Поменять фамилию в купленном жд билете нельзя. Необходимо сдать билет и купить новый.

Анонім сказав...

де знаходиться 8 платформа з якої відправляються міжобластні перевезення

Анонім сказав...

Скільки буде коштувати місце в кімнаті матері і дитини.Я їду з дитиною 10 років.Ми прибуваємо в 22.30 .і в 3.00 звільняємо.яка ціна буде.дякую.

Анонім сказав...

Я інварід 2 групи.прибуваю в Київ в вечері потягом зі Львова.Чи маю я право перебувати на вокзалі до 4.00.В залі очікування в відведеному місці для інвалідів.Бо знаю що привідправленні так.з квитком.А чи можна при прибутті в Київ з квитком.Буду вдячний за відповідь.

Анонім сказав...

скільки коштує автоматична камера схову

Анонім сказав...

з яким паспортом(внутрішнім чи закордонним) можливо проїхати через Білорусію до Росії

Анонім сказав...

Обращаю внимание на тот факт, что номер бесплатной справочной службы ж/д вокзала в г.Киеве уже давно поменялся с 503-70-05 на 309-70-05. Но старый номер остался на всех сайтах где пробуешь найти справочный номер ж/д вокзала.

Unknown сказав...

Добрий день,підскажіть на Одессу на 30серпня в скільки годин є можливі виїзди?

Леся сказав...

Де знаходиться камера схову на Центральній станції?

Леся сказав...

Де знаходиться камера схову на Центральній станції?

Анонім сказав...

скажіть будьласка номер телефону , який працює, довідкового бюро і як набрати з мобільного

Василь сказав...

Підкажіть будьласка, в скільки відправляється останій автобус зі ст. Південий залізничний вокзаал в аеропорт Бориспіль Літак в 5.30

Анонім сказав...

яка вартість камери схову на центральному вокзалі м. Києва?

Unknown сказав...

Залишив сумочку на вокзалі і поїхав порадьте що робити?

Анонім сказав...

Підскажіть будь ласка, як доїхати із жд Київ до аеропорт Жуляни?

Олечка сказав...

Доброго дня підкажіть будьласка поізд який іде з киіва до адлера .які ціни на плацкарт і які дні вінходить. чи потрібно для дітей до 8рок білет

Annaril сказав...

Скільки коштує камера схову?

Unknown сказав...

Ми придбали квиток на потяг Київ - Маріуполь через Приват Банк, чи можна поміняти ім'я власника квитка у касі найближчого ЖД вокзалу ( нам найближчий у Дубно) чи це обов'язково тільки в Києві?

Анонім сказав...

Якого чорта у вас телефон на сайті, якщо до вас не дозвонишся!?

Анонім сказав...

З Якої платформи відправляється потяг 097 Київ Ковель

Unknown сказав...

З якої коліїї відправляється потяг Київ - Одеса 30.04.2019

Анонім сказав...

Чи можна зупинитись на ніч у кімнаті матері та дитини? Та на яких умовах?

неАдмін сказав...

Як дізнатися телефоН станції Бровки? Чому на сайті Укрзалізниці немає подібної інформаціїї?

Unknown сказав...

Скажіть будьласка чи потрібне підтвердження вакцинації при перетину кордону на Молдову

Unknown сказав...

Добрий день. Їдемо 144Л, пізнимо вже на 30хв., а маємо пересадку по Києву на 712к. Можна десь довідатись ,на яку платформу прибуває 144 і з якої відправляється 712к. Кожна хвилина буде дорога, щоб встигнути.

Unknown сказав...

доброго дня! чи курсує потяг Залізничний вокзал - аеропорт Бориспіль. Де посадка і де дізнатись розклад

Unknown сказав...

Питкажить номир довидковой

Unknown сказав...

Підкажіть будьласка з якої платформи відправляється потяг Київ - Одеса на 15:52

Unknown сказав...

З якої платформи відправляється потяг 148К

Unknown сказав...

У меня есть справка о том, что я переболел и вакцинация для меня переносится на три месяца. Смогу я с этой справкой сесть в поезд?

Unknown сказав...

купить жд билет непосредственно в кассе можно только на вокзале или в Киеве есть еще работающие кассы? есть ли на левом берегу такая касса?

Unknown сказав...

У мене є справка про те, що я переболіда ковідом і вакцинація переноситься на три місяці. Я з цією справою в потязі можу їхати??

Admin сказав...

Вакцинація не є обов'язковою умовою для посадки на поїзд, діють також інші чинні документи, передбачені законодавством.

Unknown сказав...

Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, чи обов'язково сертифікат в дії надавати чи можна сертифікат в паперовому вигляді?!

Unknown сказав...

Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, з якої колії відправляється потяг київ-Чернівці.

Unknown сказав...

Чи курсуватиме 1.03.2022р потяг київ-харків

Unknown сказав...

Скажіть здравствуйте скажіть будь ласка чи ходять на сьогодні електропоїзди у напрямку трипілля-дніпровське Миронівка
Дякую.

Unknown сказав...

Скажіть будласкачи ходить поїзд з києва на хмельницький

Анонім сказав...

на харків ходють потяги? квітки є?

Unknown сказав...

Скажіть будь як записатись на потояг евакуаціцний до Варшави на 11.03.22 на 19:13

Unknown сказав...

Підкажіт, чи є безкоштовні потяги до Івано-Франківська на 26 березня, якщоє то які

Unknown сказав...

Чи їде потяг завтра київ-варшава

Unknown сказав...

Чи є чим доїхати (автобус) з центрального жд вокзалу до Київської обласної клінічної лікарні або до ст.м Дорогожичі чи Лукянівки або тудиж від станції Караваєві-дачі. Дуже дякую!!! Або чи є пересадка на м Хрещатик на Сирецьку гілку.

Unknown сказав...

Чи потрібно розраховувати квиток,придбаний через приват 24

Женя сказав...

Чи потрібен закордоний паспорт на поїзд Київ-Пшемисль

Володимир сказав...

Когда будет электропоезд до ,,зернове,,

Анонім сказав...

Якщо комендантська година триває добу і більше, а в цей час прибуває потяг в Київ, то як дістатися додому з вокзалу?

Анонім сказав...

Чи працює кімната матері та дитини? Який графік? Чи треба бронювання заздалегідь?

Анонім сказав...

Доброго ранку! Підкажіть, будь ласка, графік роботи центральної залізничної каси

Анонім сказав...

Чи є зараз потяг з Києва до Будапешта?

Анонім сказав...

Вітаю. Питання стосовно металошукачів на вокзалі. Чи змінилося щось в провозі зареєстрованої (зі всіма документами) зброї і чи пускають на вокзал з зареєстрованою зброєю? Дякую.

Анонім сказав...

Чи можна перевозити кота без документів?

Анонім сказав...

Доброго дня. Прохання уточнити. Чи ходить потяг Київ-Варшава? Яка вартість квитка? Та чи відкрито продаж квитків на серпень місяць? дякую.

Анонім сказав...

Доброго ,дня, чи є інформація щодот запізнення потягу 33005 з Перемишля

Анонім сказав...

Добрий день. Підкажіть будь ласка який поїзд що їде через Івано Франківськ робить зупинку в м. Надвірна?

Анонім сказав...

Добрий день, підкажіть чи потрібно оформлювати дитячий квиток, 4 роки, якщо дитина іде з дорослим на одному ліжку

Анонім сказав...

Доброго дня. Чи працює готель на вокзалі?

Анонім сказав...

Чи можна придбати онлайн квитки на потяг Київ-Варшава?за скільки днів до дати відправлення починають продаватися квитки?

Анонім сказав...

Яким чином здійснюється перевіз собак маленьких порід на поїзді Київ-Варшава?

Анонім сказав...

жд вокзал тернопіль який телефон 2022 року?

Інга сказав...

Добрий день! Чи курсує зараз потяг Київ - Варшава, час відправлення 17.48? І ще питання, чи запитуєте ковід сертифікат для поїздки?

Анонім сказав...

Доброго дня, а коли в електропотягах Київ -Козятин (Козятин -Київ) буде хоча б по 8 вагонів? Так як кількість рейсів зменшено а пасажирам на даху їхати не можливо, бо навіть коли більше рейсів 5-6 вагонів не достатньо на такий пасажиропотік

Анонім сказав...

Телефон залізничного вокзалу в Києві має колбек

Анонім сказав...

як проїхати на залізничний вокзал коли комендантська година в Києві?

Анонім сказав...

Доброго дня. Якщо можна підскажіть будь ласка як забронювати кімнату відпочинку дайте будь ласка якісь контакти. Дякую.

Анонім сказав...

підкажіть, будь ласка, реальній час прибуття 18 березня Хуст Київ №013

Анонім сказав...

Підскадіть будьласка хто знає: Потяг Хельм - Київ прибуває о 06.34 , чи можливо пересісти на Потяг Київ-Краматорськ 6.44 На яку платформу прибуває перший і з якої платформи відправлення другого? Дякую.

Анонім сказав...

ЯКІ ЧАСИ РОБОТИ МІЖНАРОДНОї касИ №1

Анонім сказав...

Скажуть будь ласка, Київ-Пасажирський це ж на вокзальній сідати? Перший раз буду їхати, от і питаю.

Анонім сказав...

Як забронювати кімнату відпочинку?

Анонім сказав...

Доброго дня ! Підкажіть , чи є послуга носій багажу ?

Анонім сказав...

На яку колію прибуває потяг 756 Луцьк-Київ і з якої колії відправляється потяг 64 Київ-Харків?
Бігти дивитись на центральне табло нема часу, є тільки 20 хвилин між потягами.

Анонім сказав...

Добрий день. Скільки коштує місце відпочинку щоб переночувати на ж/д вокзалі (4 поверх)?

Анонім сказав...

В гайсинському районі Вінницької області відсутній транспорт з містом Київ з міста гайсин

Анонім сказав...

Доброго вечора.Чи можна заказати квиток до Пшемешеля по інтернету?Або як можна забронювати?

Анонім сказав...

Перед відʼїздом забула сумку для візочка сіру, з документами
Зараз вже знаходжусь закордоном
Підскажіть як бути в такій ситуації?!

Анонім сказав...

Я був на жд вокзалі Києва один раз, і чомусь непомітив там кас де люди купують білети, тому замовив на сайті

Анонім сказав...

Погане обслуговування заплатив за суткі спав укалідорі

Анонім сказав...

Потяг Київ-Перемишль швидкісний, чи буває затримка при перевірці прикордонного контролю у Польщі? Саме Хюндай.
Бо у звичайних потягах на Перемишль пише, що ще година- дві паспортний контроль. А тут - не написано. Хочу спланувати пересадку в Німеччину. Дякую.

Анонім сказав...

Добрий день, 15 березня опівночі, було сповіщення в додатку, про наліт шахедів на Київ, вийшла з 6 річною дитиною з квартири трохи швидше (живемо біля 2 важливих стратегічних об'єктів). Вирішили почекати на центральному вокзалі до тривоги, в зал юнісеф, патрульний не впустив, мотивуючись тим, що немає квитка. Коли злітають літаки, теж швидше виходимо на пів години і жодного разу нам не забороняли там находитись.

Дописати коментар

Розклад руху, квитки, телефони: